opc_loader

Chocola sachets

Artikelnr: Chocolate
€ 26,68
x
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
€ 5,99
Levertijd:
1 - 2 dagen

6 sachets van 56.1g UCAN instant sportvoeding, verrijkt met melkwei-eiwitten, met chocoladesmaak, zoetstoffen en 1g vet. Glutenvrij.

Generation UCAN Chocola is verrijkt met proteïne en daarom ideaal als herstel drank. Een pakket Generation UCAN Chocola bevat 6 individuele porties, iedere portie is voldoende voor een training van 1½ tot 2½ uur afhankelijk van de intensiteit. Voor gebruiksaanwijzingen en tips klik op 'Aanbevelingen' in het hoofdmenu. Op het tabblad extra informatie kunt u meer gegevens over de voedingswaarde en ingredienten vinden. SuperStarch heeft in vergelijking met suikers (Maltodextrine) de volgende wetenschappelijk bewezen voordelen:

  • Gelijkmatige energie gedurende 1½-2½ uur en helpt de bloedsuikerspiegel stijging na consumptie te verminderen
  • Verbeterde vet verbranding door een onderdrukte insuline respons
  • Zacht voor de maag - SuperStarch is een natuurlijk koolhydraat met een lage osmolaliteit en passeert makkelijk de maag

Chocola sachets

Twee keer prima hersteld na een lange duurloop (1 x 30 km en 1 x 46 km). Voor mij hoeft er geen (of in ieder geval veel minder) zoetstof in, maar na een hele lange afstand maakt dat niet uit; dat flesje komt wel leeg ;-)

Bij de 2e lange duurloop (van 46 km) ook gewone Superstarch vantevoren en onderweg genomen. Dat scheelde enorm! Ik was veel kapotter van de 30 dan van de 46. Dat lag ook aan andere omstandigheden, maar vooralsnog is Superstarch een blijvertje voor de lange duurtrainingen)

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

€ 14,95
Een originele BlenderBottle® met een capaciteit van 600ml in de Generation UCAN...

Alternatieve artikelen:

€ 72,39
Hersluitbare container van 750 gram Generation UCAN met vanillesmaak, verrijkt met...
€ 26,68
6 sachets van 51g koolhydratenrijke instant sportvoeding, verrijkt met melkwei-eiwitten, met...
€ 72,39
Hersluitbare container van 750 gram Generation UCAN Chocola, verrijkt met melkwei eiwitten,...
Laatst bekeken items
€ 26,68