var link = document.querySelector("link[rel*='icon']") || document.createElement('link'); link.type = 'image/png'; link.rel = 'shortcut icon'; link.href = 'https://www.generationucan.nl/images/faviconimages/favicon-2020.png'; document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(link);
opc_loader

Unflavored Performance serving

Artikelnummer: Sachet 35gr 6-pack
22,43
Verzendmethode
Post NL:
5,99
Levertijd:
1 - 2 dagen

Verpakking met 6 individuale sachets in de Unflavored smaak, 100% natuurlijk en 0% vet. 

Ieder sachet bevat 30 gram Superstarch koolhydraat. Op het volgende tabblad 'Extra Informatie' vindt je de gegevens over de voedingswaarde en ingredienten. In vergelijking met suikers zoals Fructose en Maltodextrine heeft Superstarch de volgende wetenschappelijk bewezen voordelen:

  • Gelijkmatig energie gedurende 90+ min en helpt de bloedsuikerspiegel stijging na consumptie te verminderen
  • Blijf in ketose en verbrand meer vet door een onderdrukte insuline respons
  • Zacht voor de maag - SuperStarch heeft een lage osmolaliteit en passeert makkelijk de maag
  • Géén toegevoegde electrolyten, gluten-vrij

​Kan sporen van soja, melk en ei bevatten

Unflavored Performance serving

(Rajka)
I tried UCAN before an 18km temporun and today for a 35km long run with 10km fast in between. I am totally thrilled by the impact it has. Those 2 were my fastest runs and I wasn\'t as exhausted as without UCAN. I want to take it for the Berlin marathon as well. Oh, the taste is fine and I have no GI distress at all. With gels I sometimes had it. Great stuff!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Sinds een half jaar volg ik een low carb, high fat (Paleo) dieet, waarmee ik ketogeen blijf. Met dit dieet merkte ik dat mijn duursport prestaties achteruit gingen, maar ik wilde wel blijven sporten en aan een hardloopwedstrijdje meedoen. Via een vriend kwam ik op de website van Peter Attia, want hij vertelt over dit dieet en dat Generation UCAN de oplossing is die ik zoek: een product waarmee ik anaeroob kan sporten, zonder de extreme insuline respons.

De chocolade variant vind ik erg lekker en de andere smaken waren ok, maar veel te zoet naar mijn smaak (vooral de bessen en vanille). Kan komen omdat er geen zoet meer in mijn eten zit. Ik stond versteld van het effect dat dit product had, dus ik zal dit zeker blijven gebruiken. Ik zal vanaf nu gaan voor de plain flavor, ik stoor me er niet aan dat het een beetje chalky is.

Ik geef 5 sterren. Erik-Jan

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Afgelopen zondag generale repetitie gehad van "De Zestig van Texel", wat mijn eerste ultra gaat worden. Ik wilde alles precies zo doen als op 'race day'. Zelfde voeding, zelfde tijdstippen.
Ik deed mee aan een 30km loop, ben na de finish direct door naar huis gerend (5km) om daar nog een ronde van 15km te doen, in totaal 50 km (in 5 uur). Vooraf (los van de andere (koolhydraatvrije) voeding) 1 superstarch, onderweg elke 1,5 uur een portie en na afloop de hersteldrank. Iedereen om me heen was alleen maar met gelletjes en sportdrankjes bezig en ik had voldoende aan 1 bidon met 2 porties superstarch voor bij de 15 en 30km punten. Onderweg alleen water aangenomen. Missie glansrijk geslaagd! De dag erna helemaal verbaasd over de weinige spierpijn (beetje pijn in de heup en een gevoelige lies, meer niet) en 's avonds alweer 5km losgelopen.

ik ben helemaal heppie-de-peppie en ik vrees dat Superstarch en ik dikke maatjes gaan worden.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Zelf probeer ik te trainen voor een marathon op zoveel mogelijk vetverbranding en zo min mogelijk koolhydraten. Daarom volg ik een koolhydraten-arm dieet. Iedere insuline piek is er een teveel, dit blokkeert de vetverbranding. Toch heb ik bij langere lopen nog wel ondersteuning nodig van koolhydraten en daar paste superstarch precies in.
Mijn ervaringen zijn positief. Het was even wennen aan de smaak. Maar bij mijn langste duurlopen ga ik niet meer zonder superstarch de deur uit. Als je na twee uur hardlopen in je benen voelt dat je best nog een uurtje door kan, dan weet je dat je voedingskeuzes de juiste zijn geweest. De bloedsuikerspiegel die ik zelf meet blijft vrij constant, soms een kleine afname. Al met al dank ik dat aan superstarch, want met zakjes gel en suikerrijke sportdrankjes bereikte ik dit effect bij lange na niet.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Eindelijk een suikervrije sportdrank op de markt! eerder gebruikte ik sportgels/energygels, maar na een half uur erna krijg je juist nog meer honger en een flauw gevoel.
Het voordeel van deze plain-versie (naast dat het suiker- en zoetstofvrij is) is dat je deze sportdrank zelf op smaak kunt brengen, b.v. met vruchtensap. ik leng het altijd aan met de zwarte-bessen-frambozensap (Healthy People).
De smaak en ook de structuur en het uiterlijk van generation Ucan is even wennen en niet te vergelijken met andere sportdrankjes. Het is aan te bevelen het poeder in een blender te vermengen met water of sap en evt. wat ijsblokjes toe voegen, dat wordt de sportdrank wat minder 'korrelig'.
Tijdens de marathon van Zwolle heb ik op zowel de plain-drank als de vanille-drank gelopen (verder geen gels gebruikt of gegeten), ik heb er erg goed op gelopen, kreeg geen last van maag en darmen. Je merkt met dit product niet dat je in één keer heel veel energie krijgt, maar het lijkt heel geleidelijk te gaan.
Ik gebruik het ook regelmatig voor de training, ik drink dan 250ml voor de training en 250 erna.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Dank zij Generation U Can heb ik een uitstekende Jungfrau Marathon gelopen! In de voorbereiding had ik het gevoel dat de producten mij hebben geholpen. Het herstel was sneller dan anders. Eric Traa.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Tijdens een lange duurloop heb ik de UCAN lemon geprobeerd. Geen maag- en darmklachten, ook na 2 uur nog voldoende energie en geen vervelende oprispingen. Het leek de ideale drank om ook tijdens mijn marathon te gaan gebruiken. Ware het niet dat ik niet zo te spreken was over de smaak. En de smaak van een drank is minstens zo belangrijk als de werking om ervoor te zorgen dat je voldoende drinkt tijdens je training en wedstrijden. Gelukkig heb ik ook de Plain en Pom-blue daarna uitgetest, smaken die me veel beter bevallen! Net zoals de vanille proteïne-drank.
De sachets maken ondertussen deel uit van mijn standaard voorbereiding op een wedstrijd of pittige training. Voor de inspanning gebruik ik ?s ochtends (in plaats van het ontbijt) een zakje proteïne-drank en een Pom-blue. Om vervolgens tijdens langdurige inspanning nog aan te vullen met Pom-blue of de Plain variant. Maag- en darmklachten heb ik sindsdien niet meer gehad, evenmin als een hongerklop of suikerdip.
Miriam van Reijen

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

14,95
Een originele BlenderBottle® met een capaciteit van 600ml in de Generation UCAN kleuren en...

Alternatieve artikelen:

69,25
Een hersluitbare container van 750 gram UCAN 'Plain'. Bevat maatschep voor dosering. Een...
69,25
Een pot van 750 gram UCAN met Cranberry Raspberry smaak, natuurlijke zoetstoffen en 0% vet....
19,62
6 'Workout' zakjes (23gr) Tropical Orange voor 30 - 90 minuten activiteit. 100% natuurlijk...
22,43
6 'Performance' zakjes (34gr) Tropical Orange voor 90+ minuten activiteit. 100%...
19,62
6 'Workout' zakjes (25gr) Cocoa Delite, 100% natuurlijk gezoet en 0%...
19,62
6 'Workout' zakjes (25gr) Lemon, 0% vet en (nieuw!) natuurlijk gezoet met stevia...
Laatst bekeken items