opc_loader

“Fantastische ervaringen met UCAN, vooral tijdens hardlopen. (..) Ik merk dat de energie een stuk hoger is dan bij het gebruik van een gewone sportdrank. Deze energie houd ongeveer 1 ½ uur aan.”

a

“Met name bij wedstrijden van ongeveer een uur (15k en 10em) had ik het gevoel meer energie te hebben op de laatste kilometers. Twee pr.s de laatste maand. UCAN heeft daar zeker ook aan bij gedragen. In voorbereiding naar de najaarsmarathon overweeg ik zeker ook UCAN te gaan gebruiken. Het is even wennen aan de textuur maar ik ben het wel gaan waarderen.”

a
“Na de eerste keren dat ik UCAN gebruikte merkte ik dat mijn maag tijdens het sporten een stuk rustiger werd. Het leek 1 geheel te zijn wat gevuld was waarbij tijdens trainingen zonder UCAN nogal eens het gevoel kon ontstaan dat er ruimte zat in de maag/darmen waardoor er geklots kwam.”
a

“Het is even wennen dat product zo dikkig is en vergt even omschakeling van geest en lichaam.”

a

“Mijn buikpijn is aanzienlijk verminderd ook onder de trainingen en wedstrijden. (…) Ik een 1/2 marathon gelopen (voor het eerst) en dit ging super. Zonder pijntjes heb ik de eindstreep gehaald. En dat na 2 jaar lang geblesseerd te zijn en continue last van mijn buik te hebben!”

a

“Door het testen van UCAN heb ik mij de afgelopen maand voor een groot deel op het lopen gericht en doordat mijn darmen niet opspeelden kon ik mijn doel stellen; 10 km in 48 minuten. De laatste keer dat mij dit lukte is 10 jaar geleden (48.25). Nu is het mij op de laatste UCAN-testdag gelukt om mijn PR te verbeteren naar 47.58 en ben daar enorm blij mee.”

a

Twee keer prima hersteld na een lange duurloop (1 x 30 km en 1 x 46 km). Voor mij hoeft er geen (of in ieder geval veel minder) zoetstof in, maar na een hele lange afstand maakt dat niet uit; dat flesje komt wel leeg ;-) Bij de 2e lange duurloop (van 46 km) ook gewone Superstarch vantevoren en onderweg genomen. Dat scheelde enorm! Ik was veel minder kapot van de 46 met UCAN dan van de 30 zonder UCAN. Dat lag ook aan andere omstandigheden, maar vooralsnog is Superstarch een blijvertje voor de lange duurtrainingen)

a

“Ik heb de aanbevolen hoeveelheid water wel wat ruimer gedaan, omdat ik het anders moeilijk vind om het makkelijk weg te drinken. Verder is het een topproduct.”

a

“Ik vond de Pomblue smaak niet prettig om in te nemen, omdat ik heel veel slijm aanmaakte. De andere smaak lemon was er lekker en fijn om in te nemen. De hersteldrank chocolade was erg lekker en daar herstelde ik goed van.”

a
Sinds enkele weken alle producten en smaken eens getest allen zeer goed ! Geen dip tijdens lange trainingn bij extreem koud weer. Goeie opname na de training geen hongerklop of leeg gevoel. De dranken kunnn bij koud weer tevens warm gedronken worden. Zeer de moeite waard op ns te proberen. Waardering Zeer goed
“Ik heb de UCAN producten als ZEER GOED ervaren. Het drinkt super makkelijk weg en ik heb zeker het idee dat dit heeft bijgedragen aan een rustiger maag en darm.”
a
"Tijdens een lange duurloop heb ik de UCAN lemon geprobeerd. Geen maag- en darmklachten, ook na 2 uur nog voldoende energie en geen vervelende oprispingen. Het leek de ideale drank om ook tijdens mijn marathon te gaan gebruiken. Ware het niet dat ik niet zo te spreken was over de smaak. En de smaak van een drank is minstens zo belangrijk als de werking om ervoor te zorgen dat je voldoende drinkt tijdens je training en wedstrijden. Gelukkig heb ik ook de Plain en Pom-blue daarna uitgetest, smaken die me veel beter bevallen! Net zoals de vanille proteïne-drank. De sachets maken ondertussen deel uit van mijn standaard voorbereiding op een wedstrijd of pittige training. Voor de inspanning gebruik ik ’s ochtends (in plaats van het ontbijt) een zakje proteïne-drank en een Pom-blue. Om vervolgens tijdens langdurige inspanning nog aan te vullen met Pom-blue of de Plain variant. Maag- en darmklachten heb ik sindsdien niet meer gehad, evenmin als een hongerklop of suikerdip. Miriam van Reijen..
a

Afgelopen zondag generale repetitie gehad van "De Zestig van Texel", wat mijn eerste ultra gaat worden. Ik wilde alles precies zo doen als op 'race day'. Zelfde voeding, zelfde tijdstippen. Ik deed mee aan een 30km loop, ben na de finish direct door naar huis gerend (5km) om daar nog een ronde van 15km te doen, in totaal 50 km (in 5 uur). Vooraf (los van de andere (koolhydraatvrije) voeding) 1 superstarch, onderweg elke 1,5 uur een portie en na afloop de hersteldrank. Iedereen om me heen was alleen maar met gelletjes en sportdrankjes bezig en ik had voldoende aan 1 bidon met 2 porties superstarch voor bij de 15 en 30km punten. Onderweg alleen water aangenomen. Missie glansrijk geslaagd! De dag erna helemaal verbaasd over de weinige spierpijn (beetje pijn in de heup en een gevoelige lies, meer niet) en 's avonds alweer 5km losgelopen. ik ben helemaal heppie-de-peppie en ik vrees dat Superstarch en ik dikke maatjes gaan worden...

a
Zelf probeer ik te trainen voor een marathon op zoveel mogelijk vetverbranding en zo min mogelijk koolhydraten. Daarom volg ik een koolhydraten-arm dieet. Iedere insuline piek is er een teveel, dit blokkeert de vetverbranding. Toch heb ik bij langere lopen nog wel ondersteuning nodig van koolhydraten en daar paste superstarch precies in. Mijn ervaringen zijn positief. Het was even wennen aan de smaak. Maar bij mijn langste duurlopen ga ik niet meer zonder superstarch de deur uit. Als je na twee uur hardlopen in je benen voelt dat je best nog een uurtje door kan, dan weet je dat je voedingskeuzes de juiste zijn geweest. De bloedsuikerspiegel die ik zelf meet blijft vrij constant, soms een kleine afname. Al met al dank ik dat aan superstarch, want met zakjes gel en suikerrijke sportdrankjes bereikte ik dit effect bij lange na niet...
a
Eindelijk een suikervrije sportdrank op de markt! eerder gebruikte ik sportgels/energygels, maar na een half uur erna krijg je juist nog meer honger en een flauw gevoel. Het voordeel van deze plain-versie (naast dat het suiker- en zoetstofvrij is) is dat je deze sportdrank zelf op smaak kunt brengen, b.v. met vruchtensap. ik leng het altijd aan met de zwarte-bessen-frambozensap (Healthy People). De smaak en ook de structuur en het uiterlijk van generation Ucan is even wennen en niet te vergelijken met andere sportdrankjes. Het is aan te bevelen het poeder in een blender te vermengen met water of sap en evt. wat ijsblokjes toe voegen, dat wordt de sportdrank wat minder 'korrelig'. Tijdens de marathon van Zwolle heb ik op zowel de plain-drank als de vanille-drank gelopen (verder geen gels gebruikt of gegeten), ik heb er erg goed op gelopen, kreeg geen last van maag en darmen. Je merkt met dit product niet dat je in één keer heel veel energie krijgt, maar het lijkt heel geleidelijk te gaan..
a
Door een vriendin werd ik getipt op het bestaan van UCAN. Ze weet dat mijn bloedsuikerspiegel nogal heftig reageert op allerlei soorten gelletjes. Ik heb nu een aantal keer UCAN Lemon geprobeerd voor een lange en/of intensieve training. Ik moet zeggen dat ik uitermate tevreden ben. Gedurende zeker 2 uur voel ik me fit en energierijk. Heb geen last van dipjes. Ook het herstel, na het gebruik van UCAN met proteine, gaat heel voorspoedig. Om niet teveel vocht voor een wedstrijd binnen te krijgen, maak ik een zakje lemon aan met 300 ml water. Hoewel de smaak beter is als je de geadviseerde 500 ml water gebruikt. De smaak is fris en niet zoet. Prima. Ik ben zo enthousiast dat ik UCAN ook tijdens de marathon ga gebruiken...
a
Ben er zeer opgetogen over, ik moet zeggen dat UCAN een produkt is dat zijn pretenties inlost: zeer goede energieleverancier, geen slechte smaak, licht verteerbaar.
a
a