var link = document.querySelector("link[rel*='icon']") || document.createElement('link'); link.type = 'image/png'; link.rel = 'shortcut icon'; link.href = 'https://www.generationucan.nl/images/faviconimages/favicon-2020.png'; document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(link);
opc_loader

Sporten, hobby’s of andere dagelijkse inspanning geven niet alleen energie, soms heb je ook extra brandstof nodig om je volledig in te kunnen zetten. De sportdranken van Generation UCAN geven je die extra brandstof op een bijzondere manier. Dankzij de unieke manier waarop het Superstarch koolhydraat in UCAN omgezet wordt in glucose krijg je gelijkmatig en langdurig de energie die jij nodig hebt om alles te doen waar je happy van wordt.

aa

De UCAN produkten bevatten geen toegevoegde suikers, zijn GMO-vrij en glutenvrij en nagenoeg allemaal voor 100% op basis van natuurlijke ingredienten. De energie die je uit UCAN haalt is duurzaam en wordt volledig opgenomen. Een standaard portie van 30 gram is al voldoende om je lichaam 1½ tot wel 2½ uur van energie te voorzien. UCAN producten passen perfect in een ketogeen-, suikervrij- of vegetarisch dieet.

aa

Dr. Volek en Dr. Yeckel leggen uit hoe het werkt.

aa

test