opc_loader

Generation UCAN kent verschillende uitvoeringen voor verschillende toepassingen.

  • UCAN Snack Een reep op basis van Superstarch
  • UCAN Fuel:   Superstarch Energiedrank voor 1½ tot 2½ uur energie per portie (inname vóór en tijdens het sporten)
  • UCAN Recover:   Superstarch Hersteldrank met eiwitten (na het sporten)
  • UCAN Hydrate:   Dorstlesser
 
 

UCAN Snack: De laatste aanwinst in het UCAN assortiment:  een reep op basis van onze Superstarch 'slow-release' koolhydraat. Met toegevoegde vezels, natuurlijke vetten en eiwitten de perfecte 'vaste oplossing' voor gezonde en langdurige energie! Een UCAN reep bevat 190 caloriën met alleen natuurlijke zoetstoffen, minimaal toegevoegde suikers en géén preservatives. UCAN is gluten-vrij maar er is wel pinda in verwerkt.

Smaak: "Chocolate Peanut Butter"

 
 

 

 

 
 

 

UCAN Fuel: de reguliere UCAN mix smaken met SuperStarch, zonder toegevoegde suikers. Bevatten de noodzakelijke electrolyten (natrium en kalium) en zijn gluten vrij. Klik op de plaatjes voor gedetailleerde info over ingredienten en voedingswaarde.

 
 

Generation UCAN's lemonade flavored sports drink mix

Generation UCAN's pomegranate blueberry flavored sports drink mix

Generation UCAN's plain flavored sports drink mix

 

 

 

UCAN Recover: De UCAN mix uitvoeringen met Superstarch èn toegevoegde eiwitten (whey protein). Géén toegevoegde suikers, wel noodzakelijke electrolyten (natrium en kalium), en natuurlijk gluten vrij. Ideaal als hersteldrank maar kan ook ingenomen worden voor en tijdens de sportactiviteit. Klik op de plaatjes voor informatie over ingredienten en voedingswaarde.

 
 

Generation UCAN's chocolate flavored protein powder

 

 

 

UCAN Hydrate! Naast de energie- en hersteldrank brengen we nu ook een speciale verantwoorde dorstlesser! Wil je géén koolhydraten maar wel je dorst lessen met iets meer inhoud dan alleen water? Dan is UCAN Hydrate voor jou.. Samengesteld door een Olympische voedingsdeskundige heeft UCAN Hydrate 5 essentiële electrolyten, geen toegevoegde suiker, nul caloriën en is natuurlijk gezoet met Stevia.

 
 

Generation UCAN Hydrate sports drink mix