opc_loader

Generation UCAN BlenderBottle

Artikelnummer: Blender Bottle
12,36

Een originele BlenderBottle® met een capaciteit van 600ml in de Generation UCAN kleuren en voorzien van het Generation UCAN logo. Iedere BlenderBottle® komt met een roestvrijstalen Blender Ball die voor het best mogelijke mix resultaat zorgt. Aan de zijkant is een duidelijke schaalverdeling zodat je altijd de juiste hoeveelheid water toevoegt. De BlenderBottle® is gemaakt van slagvaste kunststof en zowel de BlenderBottle® als de BlenderBall® zijn vaatwasser bestendig.

Onderhoud

  • Omspoelen / wassen voor gebruik.
  • Handwassen met zachte zeep in warm water
  • De BlenderBottle® is vaatwasser bestendig. De BlenderBall® kan in het bestekbakje of lade.

Gebruik

  • Om de BlenderBottle® te gebruiken voeg je de BlenderBall® toe aan de ingredienten, draai het deksel goed dicht en schud / shake de BlenderBottle®. De hoogwaardige van surgical-grade roestvrij staal vervaardigde BlenderBall® is ontworpen om in de BlenderBottle® te blijven tijdens het consumeren van de mix. BlenderBall® roest niet, schilfert of delamineert niet.

Tips

  • Poeders mixen het beste wanneer het water eerst is toegevoegd.
  • Zorg ervoor dat het deksel stevig aangedraaid is en de afluiter met een duidelijk hoorbare 'klik' is voordat je begint met shaken.

Waarschuwing

  • The BlenderBottle® is niet bestemd voor hete drank! Hete of warme drank (of andere ingredienten die verhit worden) kunnen zorgen voor een opbouw van interne druk zodat de 'flip cap' zich onverwachts kan openen en de hete inhoud over u heen kunnen sproeien. Open de flip top voorzichtig en met de opening weg van u. Niet geschikt voor gebruik in de magnetron.

Generation UCAN BlenderBottle heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Generation UCAN BlenderBottle


Laatst bekeken items