var link = document.querySelector("link[rel*='icon']") || document.createElement('link'); link.type = 'image/png'; link.rel = 'shortcut icon'; link.href = 'https://www.generationucan.nl/images/faviconimages/favicon-2020.png'; document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(link);
opc_loader

Unflavoured pot

Artikelnummer: Tub 750gr
69,25
Verzendmethode
Post NL:
5,99
Levertijd:
1 - 2 dagen

Een hersluitbare container van 750 gram UCAN 'Plain'. Bevat maatschep voor dosering.

Een maatschep bevat alleen 25 gram Superstarch en géén aanvullende zouten, mineralen of zoet- en smaakstoffen. Op het volgende tabblad 'Extra Informatie' vindt je de gegevens over de voedingswaarde en ingredienten. In vergelijking met suikers zoals Fructose en Maltodextrine heeft Superstarch de volgende wetenschappelijk bewezen voordelen:

  • Gelijkmatig energie gedurende 90+ min en helpt de bloedsuikerspiegel stijging na consumptie te verminderen
  • Blijf in ketose en verbrand meer vet door een onderdrukte insuline respons
  • Zacht voor de maag - SuperStarch heeft een lage osmolaliteit en passeert makkelijk de maag
  • Toegevoegde electrolyten, geen extra suikers en gluten-vrij

​Kan sporen van soja, melk en ei bevatten

Unflavoured pot

(Anneloes)
Vóór Ucan had ik altijd ellende tijdens mijn langeafstandstriathlons. Mijn maag trok al die suiker gewoon niet en ben menig wedstrijd misselijk geworden. Ucan heeft dat veranderd en ik gebruik het nu ook bij intensieve trainingen. Alleen al omdat je dus relatief weinig nodig hebt. En de bonus is dat je na een lange rit de volgende dag ook geen last meer hebt van de fameuze "na-honger" . Service is ook top: met aandacht bezorgd op de Canarisch eilanden :-) Ik ben FAN.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Sinds een half jaar volg ik een low carb, high fat (Paleo) dieet, waarmee ik ketogeen blijf. Met dit dieet merkte ik dat mijn duursport prestaties achteruit gingen, maar ik wilde wel blijven sporten en aan een hardloopwedstrijdje meedoen. Via een vriend kwam ik op de website van Peter Attia, want hij vertelt over dit dieet en dat Generation UCAN de oplossing is die ik zoek: een product waarmee ik anaeroob kan sporten, zonder de extreme insuline respons.

De chocolade variant vind ik erg lekker en de andere smaken waren ok, maar veel te zoet naar mijn smaak (vooral de bessen en vanille). Kan komen omdat er geen zoet meer in mijn eten zit. Ik stond versteld van het effect dat dit product had, dus ik zal dit zeker blijven gebruiken. Ik zal vanaf nu gaan voor de plain flavor, ik stoor me er niet aan dat het een beetje chalky is.

Ik geef 5 sterren. Erik-Jan

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Hans Stiens)
Ben er zeer opgetogen over, ik moet zeggen dat UCAN een produkt is dat zijn pretenties inlost: zeer goede energieleverancier, geen slechte smaak, licht verteerbaar.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

14,95
Een originele BlenderBottle® met een capaciteit van 600ml in de Generation UCAN kleuren en...

Alternatieve artikelen:

69,25
Een pot van 750 gram UCAN met Cranberry Raspberry smaak, natuurlijke zoetstoffen en 0% vet....
69,25
Bus met 750 gram UCAN Lemon met maatschep van 25 gram, alleen natuurlijke zoetstoffen en 0%...
69,25
Bus met 750 gram UCAN Orange met maatschep van 25 gram, alleen natuurlijke zoetstoffen en 0%...
69,25
Bus met 750 gram UCAN Cocoa Delite met 25 gram maatschep, natuurlijke zoetstoffen en...
Laatst bekeken items